Senin, 19 Maret 2012

About my Rival




Ohh bad holiday -__________- I  just eat, sleep, or just spend out with using internet.  Fortunely my mom join me went to mall. Yep, I have day for photo today, much like anything about fashion.  So that why I try hard to enter this world :D
Okay, I want to tell you when my teacher course is want me to write about the day when I met someone. Let see it:
                                      
What are you think when you had first time in junior high school? I just thinking this is my one of thing to get my future.
The bad think is you will have a MOS or maybe its like time we are as junior must following what senior want -,-‘
Whatever will happened it my first time, until I got some problem with my senior. Ouch! Bad day ever, I got becaused my friend Yovisca did trash every where. Hmm..
Well, time for revenge him. For easly, I always call him “Rival”

I can knowing about social network when I junior high school, hihi.. so I try to fake about me when I add him . and not to long time, he was accepted me . okay let do that..
Hmm, but when he was asking me about my school, I wanna to honest and stop this all. But, my friend, told to don’t stop it. I just say in my inner”I have problem now!”
-------
On Monday morning, when break time..
I had have ate and share with my friend, not long time he was walk at front of me , and just smile when looked on me. I think it so strange if he was smiled to me. I just know that he didn’t know me. Yep, come on, I wont knew him, although my close friends was like him so much.
Oke, I though itjust wrong judge. And it was better to back to class. Hmm, maybe becaused still new day on my school. We just spend out with gretting and introduction from some teacher. Until, he came to my class, and then check out the speaker in my class. Not long it, my friends, calling me so loud.
        He just smiled and out, and he did that more than twice.huft
You know what he just asking to us? Is the speaker risk?
Who’s the stupid now, I’m or him? Hellow, that speaker so good, and the broadcast or music can listen of us. So what is his problem.
Everyday my life couldn’t disparate with him. I always met him at every place of school. How awful it. And that was just make my friends so happy laugh. I didnt knew what my friends looking from him . oke oke, honest,  I can said that perfect. Hmm, smart, leader of organization in school, my friend said that he have good looking. But I though his style not good, famous.
 I just didn’t know why I must met him, sometimes I change my 2 time of my break time. First break time, going to library. I just did it because my friend not me:D and second go to canteen. Just need 3 days he did it too. So, 1 year I felt like playing Tom and Jerry. I try to run from him and he was like for made me scary.
My one question for him until no is...
Every time when I met him, he never forgot his smiled.
Well, I hopeful and thank you if he wanted to stop it ==’ that was so scary and my friends felt  like want to jump because when she was join with me and could saw his smiled. Hiyack!

But time always walk until, he was out from junior high school. And I just realized I was missing him. Without him, I though like so bored. Haha... my regret  only one until now. I never ever brave to asking why he always gives smiled to me. Just it: D

Sabtu, 17 Maret 2012

A piece of another world :D


Your asked what I didn’t know about it !


Okee, last minute I had chat with someone, he’s looked smart guys. I was thought if he would nice person. Umm, I thought  because he’s not give me a weird question or maybe that’s  normal question in my country. 

 
Many kinds of thing I was asked him. Firstly, I just wanted to know him and his country. He had studied abroading in another country. My firstday chat, he was so polite, nothing weird question what I have said you before. I thought becaused I had a lot of question to him. Lol.


Many things I wanted to know it more..


He started with said about his life in USA and  he  is  a student of Singapore American school now. I tried to a much thing for know about information at there.  


Becaused it was midnight, I thought that was time me to sleep. So I said that we could continues tomorrow..

2nd day chat..
This day , I had knew who and look like another country..


When it started, it was his time for asked me and not long time, he was give me a question and I didn’t know well about it. It about masturbation of herself, and I though on my country that was few maybe [im not sure]. Ohh, I didn’t knew what I must for answer it. But, he try and try asked me. I was so felt vomit when he was give me how masturbation did it . Okey, maybe he felt I was freak and I would felt more freak about that topic. But, it was caused made effect different culture. I try polite for explain that  I wasn’t knew about it. How awful I got him offline. 


And I just thinking now…

Okee.. maybe one of you thinking how people look like my country if they still look like strange to wont did it, or maybe wont to explain it more. But fyi, that my daddy and my mom teached me for safe myself. It was mean they give me some responsibility to want really care about myself and they want I have principel of mylife. Haha.. I knew what he was thinking before he offline. So shocked knowing I don’t like that. Hmm, maybe he was misunderstanding. I just want to answer that was strange and why I must did it? 


Honest, I was disappointed when he was offline, I though we could be nice friends but its okay maybe he just couldn’t same thing with me and then offline. But, knew of all, I was so lucky life in my country, whatever if they said I was so innocent, weird, or what else. But, back again it to me. I just want safe myself and my culture whatever it will be. And I’m so hopefull they can appreciate how condition culture of me and another country. 


BECAUSED DIFFERENT COUNTRY = DIFFERENT CULTURE/HAbBIT  :D

Senin, 05 Maret 2012

Masa depan terdekat !




Banyak hal yang mungkin aku inginkan sebelum aku masuk sma . dan kini hal hal itu semakin nyata , hal yang aku lakukan sebelum aku masuk lebih jauh , bidang abstrak itu . music , vocal, fashion . hal yang menyenangkan , namun perlajaran murni kayak matematika kimia fisika bio jauh kurang minat . sebelumnya banyak hal yang memintaku untuk membuat karir soal guru , entah kenapa aku lebih suka lingkungan yang enggak serius enggak formal bahkan menyisakan sedikitnya tantangan baru . entahlah , aku pikir hidup seorang guru hanya flat saja . aku suka mengurusi hal hal tentang aku , tentang bagaimana cara kita berkerjasama dengan orang lain , yahh mungkin kekurangankku dalam menghafal dan ketidaksukaanku mengenai hal yang berhubungan angka membuatku menolak segala bentuk profesi itu . mungkin iya tugas tugas itu tampak nyata dan real buat diperhitungkan , namun aku lebih suka kerja dengan orang yang berbeda . itu asik :]

Saat ini aku udah SMA kelas 2, jurusan ipa. Hal yang kupikir semua bidang bisa terbuka lebar. Walaupun hal hal abstrak semacam hobi bidang yang yang kusukai bukan namun tetap saja itu bukan tujuanku , mungkin aku lebih suka berbisnis, bukan menjadi pemain entertain ataupun pemusik , aku lebih suka orang kerja denganku. Mungkin aku suka berkerja diperusahaan, yahh tentunya aku suka di perusahaan seperti devil of prada . sedikit licik mungkin permainan bertahan dan menahan seseorang dengan resiko  yang bermacam hanya untuk mempertahankan jabatan. namun sedikitanya banyak hal yang menyenangkan di sana . bertemu orang orang dengan pemikiran yang kreatif. Terlebih meresa mampu memainkan peran dengan cukup baik, tak hanya untuk berbisnis saja maksudku. aku ingin menjadi salah satu designernya, menjadi orang yang memilihkan pakaian yang cocok buatk modelku , aku tidak menyukai berjalan diatas catwalk, karena itu sangat merepotkan menurutku. Entahlah , mungkin aku kurang cocok jadi modelnya haha... saat ini aku hanya menyukai perhatian, dimana dari styleku mampu menutupi seseorang atau membuatnya lebih tampak manis , aku ingin karyaku mampu dianggap karya ekspresif, membuat seseorang confident dan well, look so chic. Tapi sedikitnya aku kurang mampu bermain peran adaptasi ataukah aku suka berburuk sangka dengan orang, hal itu terkadang membuatku sulit perkembang saat aku harus pindah sekolah , untuk saat ini aku belum pernah mencoba untuk berada dilingkungan fashionista bahkan aku kurang dalam mengenal segala hal merk kelas internasional -_____- Less knowledge about that all .

Cukup untuk saat ini aku hanya memikirkan supaya aku mampu di anggap orang yang layak dapet kepercayaan . entah tapi rasanya itu sulit untuk persainganku saat ini . tak banyak yang aku bisa lakuin untuk akademikku . aku hanya tak mampu mengatasi supaya nilaiku tak turun dan malah naik, walaupun itu dengan usahaku . belum lagi secara enggak langsung tugas tugas yang belum aku pahami ataupun belum aku kerjakan , apa aku mampu atau tidak . kemalasanku ketika aku jatuh enggan bangun sebelum aku muak sendiri , sampai saat inipun tak jarang aku jatuh dan aku enggak tau solusiku kudu kemana , --‘

Tapi banyak yang aku inginkan , mengikuti segala macem hal hal yang menyenangkan .sebelum aku mampu lebih dalam ke profesi aku suka mengikutin lomba. Aku berharap suatu saat aku menang ikut kontes nyanyi ^3^ , aku juga ikut piano , menurutku the best feel when I can expression with white/black tuts in every words of my lyric. So cool and emotion. Belajar musik nambah wawasan. Lumayanlah buat nambah skill . untuk saat ini ,menurut aku fashion hanya menambah kelebihan buat hobbi saja. yah , karena aku anaknya kuning langsat -_____- humft, sempet berpikir untuk memiliki kulit putih tapi that’s impossible . aku hanya mencoba mencocokkan dengan warna kuningku. Kadang trouble sendiri kalo udah masalah ga cocok sama warna , depresi pengen robekin baju#stressMotion
Bagaimanapun juga aku memikirkannya hanya untuk mengasah potensiku , walaupun saat ini aku hanya melakukannya untuk hobi . aku mau tahun tahun ku bakakalan jadi icon buat fashionista . becaused I wanna be trendsentter :D 


Tujuan lain dari itu semua, keluar kota pasti kalo keluar negeri HARUS! Before I know the world I must goes to abroad to know the real WORLD. The hard start is when I try to find the way for get it ! 


Dekorasi hidupku , fasilitas, rumah mobil pribadi sebelum aku berusia 28 tahun . haha gilaa.. spent with my bisnis or just prepare of my meeting so cool, get a lot of chat messege from my client, said okay , and then talk lounger, for make them appreciate. Last I want have ‘me time’ every weekend. Although maybe it will not so long but I must have 1 day for free! Must it. Pengen punya rumah bukan ukuran nya yang sangar tapi tempatnya yang so fresh banyak kaca yang kudu bisa buat sirkulasi tamnanya mampu buat aku barbequean ataupun hanya kolam di belakang tapi masih nyatu sama rumah . garasi gedhe. Hahaha.. buat mobil mobilku. Ruang musik sendiri. Kamarku kudu ada pintu kaca kaca yang short time I can look scenery in front my bedroom. Cool !

 So much Ideas I have so much time I must to do it . before I choose my real world. I still try to search many puzzle to make my world will be true one # Big smile

:DDDDD